sport sign

Merchandise

Stickers

Promotionele stickers

Promotionele stickers voor je net gestarte onderneming of je sportclub laten drukken? Dat doe je natuurlijk bij Sport & Sign, hét reclamebureau met passie voor de sport en de grafische wereld. We zijn heel erg sportgericht en ontzorgen je van a tot z. Naast stickers bedrukken we allerlei andere sportartikelen, zoals sportkleding, reclameborden, scoreborden, sporttassen, gevelborden en vlaggen. Stickers zijn reclame en die is nodig voor de inkomsten van je club.

Merchandise voor je sportclub

Naast wedstrijdballen voor voetbal (bv. Derbystarvoetballen) levert Sport & Sign sportpakketten. Dat zijn pakketten die onder andere bestaan uit een paraplu met je clublogo, een mok met het logo, een pen en een hoody met het logo van je club. Andere pakketten kunnen we eenvoudig voor je samenstellen.

Je pakket wordt in de vitrine van je clubgebouw aan de clubleden gepresenteerd en op die manier verkocht. Zo verdient je club extra geld, wat nu eenmaal hard nodig is. Voetballen en andere ballen kunnen we met een logo bedrukken; wedstrijdballen worden reclameballen.

Scoor met Sport & Sign!

Sport & Sign helpt je scoren. Mis dé grote kans niet: leden van je sportvereniging en fans van je club willen de kleuren van je club dragen en om zich heen hebben. Zorg voor voldoende merchandise in de juiste kleuren. Bij Sport & Sign weten we wat werkt en welke artikelen je nodig hebt om lekker te scoren. We zijn ervaren in perfecte sportpakketten samenstellen. Stel je open voor nieuwe ideeën over sportmerchandising en ontdek mogelijkheden waar je zelf nooit eerder aan gedacht hebt.

Aanvoerdersbanden & wedstrijdbanden

Nieuw zijn onze aanvoerdersbanden. De aanvoerdersband van Sport & Sign is verkrijgbaar in twee maten: junior en senior. Steeds meer verenigingen stappen echter van de traditionele aanvoerdersband met de grote C over naar een unieke wedstrijdband. Die wedstrijdband kunnen we voorzien van de logo’s van beide opponenten, de wedstrijddatum en alles wat je er nog meer op wil. Zo speel je elke wedstrijd met een collector’s item.

Door de eenmalige oplage is de band uiterst geschikt om na de wedstrijd voor het goede doel of de clubkas te veilen. De band kan eveneens als uniek aandenken aan een wedstrijdsponsor of de pupil van de week uitgereikt worden. Neem snel contact met ons op om wedstrijdbanden voor jouw vereniging te bestellen.

Een wedstrijdband kost € 12,95 per stuk en is verkrijgbaar met een breedte van acht of tien centimeter. Je kan de band in junior- en seniorformaat bestellen. Klittenbandsluiting is optioneel en kost € 4,00 extra. Stap ook over en speel elke wedstrijd met een unieke band!

Wedstrijdbanden

Nieuw: trainings- en wedstrijdballen

We verkopen promotionele trainings- en wedstrijdballen van topmerken als De gepersonaliseerde ballen die we aanbieden, zijn van gerenommeerde merken als adidas, hummel, LEGEA, Molten, PUMA en Zeus.

Contact met Sport & Sign is makkelijk

Sport & Sign helpt en ontzorgt. We bedrukken, adviseren, leveren en helpen op hockeyvelden en op alle andere sportvelden. Maak gebruik van onze deskundigheid en neem snel contact met ons op! Straal professionaliteit uit dankzij gevelreclame en groei daardoor als sportvereniging. Bel ons, stuur ons een mail of vul het contactformulier in.

Aanvoerdersbanden