sport sign

Sportparkreclame

Sportreclame voor je sportclub is essentieel

Reclame en sponsors zijn broodnodig voor de sport. De inkomsten daarvan maken sport immers mogelijk. Zonder reclame op shirts, reclameborden, reclame op scoreborden en andere vormen van sportreclame zijn amateurs en topsporters minder in staat om op hoog niveau te presteren. Dankzij sportreclame krijgt sporttalent meer kansen om door te groeien.

Sportpark signing

Bewegwijzering sportclub

Sportparkreclame is niet alleen maar bewegwijzering op het sportveld. Het gaat ook om:

Op tal van plaatsen kan reclame gemaakt worden en kunnen sponsors vermeld worden. Uitvergrootte plattegronden helpen het publiek om snel en rustig de juiste route te volgen, bijvoorbeeld naar de juiste zitplaats of naar een restaurant. Als een nieuw scorebord te veel geld kost voor je sportclub, dan kunnen we een oud scorebord restylen. Sport & Sign verzorgt dat alles van a tot z.

Zichtbaar vanop de tribune

Eenmaal op de tribune heb je als toeschouwer, bezoeker of fan goed zicht op het speelveld, maar je ziet eveneens de duidelijke borden waar reclame op staat of een andere tekst die de club aan jou wil meedelen. Ook de dug-outs zijn voor jou zichtbaar en de slogan of het logo is helder in beeld. Kortom: op veel manieren en plaatsen kunnen we allerlei informatie vermelden. Sport & Sign helpt je sportclub om die over te brengen. Van reclameboodschappen tot huishoudelijke mededelingen, we nemen ze allemaal serieus.

Dug out

Naambekendheid voor jouw club of onderneming verwerven?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

Neem contact op met Sport & Sign

Sport & Sign ontwerpt, maakt en levert signing voor sportparken om langs voetbal– en andere sportvelden te installeren. Maak gebruik van onze deskundigheid en neem snel contact met ons op! Straal professionaliteit uit dankzij sportreclame en groei daardoor als sportvereniging. Bel ons, stuur ons een mail of vul het contactformulier in.

Scoreborden

Vlaggenmasten/vlaggen/banners

Standenborden

Spandoeken en meshdoeken

Entreeborden/entreezuilen

Tribunes

Dug-outs belettering

Bewegwijzering

Tussenstroken

Wedstrijdzuilen

Talentenmuur FC Twente / Heracles academie

REGIOPLAN FC Twente / Heracles academie