sport sign

Reclameborden & ophangsystemen

onderneming verwerven

Reclameborden bij voetbal voor kleine & grote clubs

Om je voetbalvereniging te laten voortbestaan en natuurlijk te laten groeien, is sponsoring heel belangrijk. Om je sponsors te bedanken, plaats je sponsorborden of reclameborden voor hen langs het voetbalveld. Sport & Sign helpt je daar graag bij. Onze passie ligt bij sport en in de grafische wereld. We zijn sportgericht en onze opmaak en bezorging zijn gratis. Bovendien ontzorgen we je van a tot z. 

Thuisgevoel én clubgevoel

Langs het voetbalveld zorgen de kleuren van je sportclub en het clublogo voor het samenhorigheidsgevoel. Het is jouw club – jouw thuis – en samen met je sponsors zorgen we voor een mooie toekomst. Je club wil ongetwijfeld reclameborden kopen waar de sponsors op staan om zo een breed publiek te bereiken. Mensen vinden het nog steeds fijn om lokaal zaken te doen met ondernemingen uit de regio. Die laten immers hun maatschappelijke betrokkenheid zien.

sport reclameborden

Een hoge score

Op het scorebord of standenbord wordt de stand bijgehouden en weergegeven. Je hoopt natuurlijk altijd op een hoge score voor je eigen club, maar op die borden kan ook reclame worden gemaakt! Voor de hoofdsponsor bijvoorbeeld, net zoals je al hebt gedaan op het entreebord bij de ingang van het sportcomplex van je voetbalvereniging. Het kan zijn dat een heel nieuw scorebord net iets te veel geld gaat kosten. Het oude scorebord restylen is dan een prima alternatief.

Reclameborden worden op verschillende manieren geplaatst. Het aluminium Reclamerails PRO-systeem is het beste dat er op dit moment op de markt is. Dat systeem maakt het makkelijk om reclameborden te plaatsen en te vervangen. Rubberen strips zorgen ervoor dat hinderlijk geklepper van de borden langs het veld tot het verleden behoort.

Neem contact op met Sport & Sign

Sport & Sign ontwerpt, maakt en levert reclameborden om langs voetbal– en andere sportvelden te installeren. Maak gebruik van onze deskundigheid en neem snel contact met ons op! Straal professionaliteit uit dankzij sportreclame en groei daardoor als sportvereniging. Bel ons, stuur ons een mail of vul het contactformulier in.

sponsors voetbalvelden

RKSV NEO (Borne Overijssel)

SC Neede (Neede Gelderland)

Set Up 65 (Ootmarsum Overijssel)

De Dinkelruiters (Denekamp Overijssel)

FC Zutphen (Zutphen Gelderland)

DVV Go Ahead (Deventer Overijssel)

SDC'12 (Denekamp Overijssel)

VV EMMS (Slagharen Overijssel)

VV Victoria' 28 (Enschede Overijssel)

VV Gorssel (Gorssel Gelderland)

KSV BWO (Hengelo Overijssel)

VV Saasveldia (Saasveld Overijssel)

VV Rietmolen (Rietmolen Gelderland)

VV Hattem (Hattem Overijssel)

Deto (Vriezenveen Overijssel)

Efc PW (Enschede Overijssel)

MLTC (Meppel Drenthe)

VHK (Sint Jansklooster Overijssel)

KOSC (Ootmarsum Overijssel)

VV WVF (Zwolle Overijssel)

BSC Unison (Boekelo Overijssel)

SV VENO (Vollenhove Overijssel)

SV Blokzijl (Blokzijl Overijssel)

VV Asserboys (Assen Drenthe)

ZVV De Esch (Oldenzaal Overijssel)

VV Drienerlo (Enschede Overijssel)

Rksv VOGIDO (Enschede Overijssel)

Rksv VOGIDO (Enschede Overijssel)